Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Galutos (989230) - Lleida Esportiu TCF (794709) » 644096410: T60/J10/V

Liga 644096410 Información oficial sobre el partido 644096410 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.224 (5737)

F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido 2 - 1 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
Benjamin Charles (36') 1 - 0
1 - 1 Walter Gabriel Andújar (75')
Marc-Antoine Carlson (80') 2 - 1
F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido 2 - 1 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Galutos Alineación oficial del equipo 'F.C. Galutos' en el partido 1 - 2 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Galutos

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Galutos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Benjamin Charles va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 80 gràcies a la jugada de Marc-Antoine Carlson, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Galutos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marc-Antoine Carlson, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 285 Minuto 54 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lleida. La jugada d'estratègia del Galutos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eustaquio Gurrieri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Walter Gabriel Andújar, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Mike Helwig va rebre molts aplaudiments. Al minut 6 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Johnny Moscoso ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 289 Minuto 23 (Ocasión evento especial): En Johnny Moscoso va fer una ràpida incursió al minut 23, però en Dani Sot no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Lázaro Pun quasi aconsegueix empatar per Lleida al minut 67, però Elshan Heravi va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mike Helwig va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jochen Bendorf de Lleida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.