Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Team Van Reifen (440011) - U. E. Calders (1430414) » 644095400: T60/J9/V

Liga 644095400 Información oficial sobre el partido 644095400 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.206 (5719)

Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido 1 - 1 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
0 - 1 Yiorgakis Vallianos (22')
Mario Fleri Soler (35') 1 - 1
Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido 1 - 1 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido 2 - 0 U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Apache Atlético

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Apache equilibrava la balança al minut 35. En Mario Fleri Soler, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Gerd van Inkel va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Apache se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milan Houda va estar a punt d'avançar els locals al minut 49 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 224 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Apache va gaudir d'un penal a favor al minut 80, però el jugador Pascual Reboredo va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Conor MacParland.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Radu Frunză va ridiculitzar a en Juan Carlos Echeberría amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Apache va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Thorlich Roßers en un 1 contra 1 amb el porter Conor MacParland, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 86 (Ocasión de falta): En Pascual Reboredo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): Pascual Reboredo quasi dona a Apache l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

U. E. Calders

Goles Goles

  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Quan passaven 22 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Calders. En Yiorgakis Vallianos va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 3, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tellu Eiaralar.