Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. E. Calders (1430414) - Team Van Reifen (440011) » 644095385: T60/J6/V

Liga 644095385 Información oficial sobre el partido 644095385 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.206 (5719)

U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido 3 - 2 Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido
Yiorgakis Vallianos (25') 1 - 0
1 - 1 Radu Dordea (38')
1 - 2 Radu Dordea (39')
Anacleto Iglesias Fraile (74') 2 - 2
Slavcho Alexiev (90') 3 - 2
U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido 3 - 2 Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U. E. Calders Alineación oficial del equipo 'U. E. Calders' en el partido 2 - 1 Apache Atlético Alineación oficial del equipo 'Apache Atlético' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,0 % 16,6 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. E. Calders

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Calders va agafar avantatge al minut 25 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Yiorgakis Vallianos fent així el 1 - 0.
  • 112 Minuto 74 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Anacleto Iglesias Fraile va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 74.
  • 121 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Slavcho Alexiev, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Calders se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Jaume Oset quasi marca en una jugada assajada de córner que Anacleto Iglesias Fraile havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 213 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Calders va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tellu Eiaralar la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Calders va estar a punt de posar-se per davant al minut 77 però Simón Nistal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Tellu Eiaralar de Calders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Apache Atlético

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Radu Dordea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Radu Dordea va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Camilo Vergara, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Camilo Vergara va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radu Frunză.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Camilo Vergara de Apache va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.