Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aztrepikon CF (1416608) - Quimos FC (120151) » 644095075: T60/J12/V

Liga 644095075 Información oficial sobre el partido 644095075 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / V.200 (5713)

Aztrepikon CF Alineación oficial del equipo 'Aztrepikon CF' en el partido 2 - 0 Quimos FC Alineación oficial del equipo 'Quimos FC' en el partido
Mirko Gutić (23') 1 - 0
Félix António Rosa (77') 2 - 0
Aztrepikon CF Alineación oficial del equipo 'Aztrepikon CF' en el partido 2 - 0 Quimos FC Alineación oficial del equipo 'Quimos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aztrepikon CF Alineación oficial del equipo 'Aztrepikon CF' en el partido 2 - 0 Quimos FC Alineación oficial del equipo 'Quimos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aztrepikon CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Mirko Gutić va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Aztrepikon.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Félix António Rosa va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Félix António Rosa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Hamid Mbarki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marcos Settier va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Félix António Rosa gairebé va marcar per a Aztrepikon des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hamid Mbarki va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Félix António Rosa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Marcos Settier va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Quimos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Quimos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Roberto Guio va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Efrén Vélez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 73, el Quimos estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Raffael Delfs va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Barthold Hartwig Finnentrop de Quimos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.