Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCD Cordoba (1578599) - Real Mage C.F. (1459781) » 644095008: T60/J9/V

Liga 644095008 Información oficial sobre el partido 644095008 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.199 (5712)

RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 1 - 1 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
0 - 1 Julio Guisla (40')
Jinaa Shaan (68') 1 - 1
RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 1 - 1 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 3 - 0 Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Cordoba

Goles Goles

  • 113 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cordoba amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 68, deixant Jinaa Shaan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jonathan Hénaux va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Ilkka Nick va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 42, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Jinaa Shaan de Cordoba va intentar batre la porteria rival al minut 58 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Cordoba va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar William Linares en un 1 contra 1 amb el porter Roberto Reverberi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Cordoba va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 80 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jinaa Shaan ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 82 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 82 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Leon Neuke va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sverre Ibsen de Cordoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ilkka Nick de Cordoba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): En Baltramiejus Svirkauskas va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Julio Guisla la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Real va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jari Periviita va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Real va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marçal Bermusell, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.