Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Mage C.F. (1459781) - RCD Cordoba (1578599) » 644094993: T60/J6/V

Liga 644094993 Información oficial sobre el partido 644094993 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.199 (5712)

Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 0 - 0 RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 2 RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,2 % 86,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mage C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Real van sortir al contraatac amb encert al minut 26, però Carlos Sotolongo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Baltramiejus Svirkauskas va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Julio Guisla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

RCD Cordoba

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Sverre Ibsen va estar a punt de posar per davant a Cordoba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roberto Reverberi va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ilkka Nick ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Khaled 'Khal Drogo' Dirani quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 30, un contraatac del Cordoba no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Sverre Ibsen perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 274 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Leon Neuke que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Sverre Ibsen, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 55 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Roberto Reverberi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però William Linares no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Ilkka Nick va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Cordoba que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en William Linares, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Hénaux de Cordoba va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.