Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pradilla TES (1597968) - Bonyecs Futbol Club (1577937) » 644094347: T60/J12/V

Liga 644094347 Información oficial sobre el partido 644094347 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / V.187 (5700)

Uchita Alineación oficial del equipo 'Uchita' en el partido 2 - 2 Juventus de Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Juventus de Murcia FC' en el partido
Rodrigo Santillán (58') 1 - 0
1 - 1 Herman Guinness (76')
1 - 2 Blas Batista (79')
Erling Sivertsen (80') 2 - 2
Uchita Alineación oficial del equipo 'Uchita' en el partido 2 - 2 Juventus de Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Juventus de Murcia FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Uchita Alineación oficial del equipo 'Uchita' en el partido 4 - 1 Juventus de Murcia FC Alineación oficial del equipo 'Juventus de Murcia FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uchita

Goles Goles

  • 121 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rodrigo Santillán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Uchita se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 58.
  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors del Uchita amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 80, deixant Erling Sivertsen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Sándor Bartalos del Uchita ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Giancarlo Crescini va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Uchita se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Julien Demaret! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 37 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sándor Bartalos va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en David Vigata per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Masław Bałut va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Paolo Donatiello va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erling Sivertsen va estar a punt d'avançar els locals al minut 87 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Juventus de Murcia FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 76 (Gol por el centro): Als 76 minuts de partit, Herman Guinness de Juve va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Blas Batista va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 79, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Juve, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Blas Batista va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Henning Sponsel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Blas Batista es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.