Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esperanto FK (794960) - Atletico Colchoneros (437782) » 644094073: T60/J14/V

Liga 644094073 Información oficial sobre el partido 644094073 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / V.182 (5695)

Agua Sucia FC Alineación oficial del equipo 'Agua Sucia FC' en el partido 2 - 3 cago en to Alineación oficial del equipo 'cago en to' en el partido
0 - 1 Markus Isomäki (17')
Pedro Gilberto Santos Vicente (19') 1 - 1
Gerhardt Wursag (25') 2 - 1
2 - 2 Tomas Fredslund (67')
2 - 3 Jonáš Bulka (77')
Agua Sucia FC Alineación oficial del equipo 'Agua Sucia FC' en el partido 2 - 3 cago en to Alineación oficial del equipo 'cago en to' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agua Sucia FC Alineación oficial del equipo 'Agua Sucia FC' en el partido 2 - 2 cago en to Alineación oficial del equipo 'cago en to' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agua Sucia FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19, Sucia aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Pedro Gilberto Santos Vicente va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Sucia prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Gerhardt Wursag va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Heikki Kivikko. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ermes Trapolino va fer una magnífica centrada, però la rematada de Edmond Mast va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cyril Flavigny va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimiliano Mazzone! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Sucia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Edmond Mast la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Al minut 33, Denis Fonseca de Sucia va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

cago en to

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Markus Isomäki, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Tomas Fredslund va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 67.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): Amb 77 minuts jugats, Jonáš Bulka de Cagomento va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Federico Esteve sol davant la porteria al minut 34, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Cagomento va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mircea Curelariu va desviar el xut final de Antal Bernát després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Federico Esteve de Cagomento va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marko Rančev de Cagomento la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.