Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barcelona d (121858) - CF HAHAN (801373) » 644094040: T60/J5/V

Liga 644094040 Información oficial sobre el partido 644094040 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.182 (5695)

F.C Benabarre Alineación oficial del equipo 'F.C Benabarre' en el partido 2 - 1 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Valentin Defer (3') 1 - 0
1 - 1 Pablo Molleda (31')
Jesús Elizabelar (61') 2 - 1
F.C Benabarre Alineación oficial del equipo 'F.C Benabarre' en el partido 2 - 1 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Benabarre Alineación oficial del equipo 'F.C Benabarre' en el partido 3 - 0 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Benabarre

Goles Goles

  • 120 Minuto 3 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 3, indicava inequívocament que en Valentin Defer va saber trobar la xarxa rival. Benabarre desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Corria el minut 61 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jesús Elizabelar, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 12 quan Jesús Elizabelar de Benabarre gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Valentin Defer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jesús Elizabelar de Benabarre va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pablo Molleda per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 33 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Segismundo Fernández Perdones va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jorge Olozaga, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 49, el HAHAN estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Mario Federico Gilardino va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 286 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 69 minuts, el HAHAN va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 264 Minuto 89 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Chico Soriano en un penal llençat per en Thomas Gimbert va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 方 (Fang) 才贵 (Caigui) de HAHAN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.