Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD BOSCO (123782) - Cristal F.C. (1414747) » 644093961: T60/J14/V

Liga 644093961 Información oficial sobre el partido 644093961 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / V.180 (5693)

MTKL Alineación oficial del equipo 'MTKL' en el partido 2 - 0 Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido
Denis Elutsa (49') 1 - 0
Ofelio Idiolo (83') 2 - 0
MTKL Alineación oficial del equipo 'MTKL' en el partido 2 - 0 Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MTKL Alineación oficial del equipo 'MTKL' en el partido 3 - 0 Campalbo Alineación oficial del equipo 'Campalbo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MTKL

Goles Goles

  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Els seguidors del MTKL contenien la respiració mentre en Denis Elutsa s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MTKL. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ofelio Idiolo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MTKL a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Altares va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafael Foquet hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en David de Ventós havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del MTKL van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Carlos Cantalapiedra, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): MTKL va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 40 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ofelio Idiolo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 230 Minuto 84 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Denis Elutsa, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El MTKL ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Pedroso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Campalbo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Campalbo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Adrian Grigor va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 41, un contraatac del Campalbo no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Toni Karjala perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Campalbo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Francesco Salvioni, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Choo Kok Xin, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luzio Jerónimo de Campalbo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.