Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Can Palomas (988202) - EMEDEF (440468) » 644093624: T60/J13/V

Liga 644093624 Información oficial sobre el partido 644093624 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.174 (5687)

Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 0 - 4 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
0 - 1 Antoíño 'Galego' Moure (17')
0 - 2 Francisco Izarrain (28')
0 - 3 Clemente Dacal (83')
0 - 4 Carlos Valdés (89')
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 0 - 4 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Can Palomas Alineación oficial del equipo 'Can Palomas' en el partido 1 - 4 EMEDEF Alineación oficial del equipo 'EMEDEF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Palomas

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): Palomas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 30 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marcell Fazekas no va ser gens encertat.
  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 37. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Marcell Fazekas la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Marcell Fazekas hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Miguel Ramírez. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Miguel Ramírez i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Palomas, però el xut de David Rieser va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavi Amigó de Palomas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Guzmán Bueno de Palomas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tommaso Rapallini de Palomas es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

EMEDEF

Goles Goles

  • 108 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Clemente Dacal és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Antoíño 'Galego' Moure perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Francisco Izarrain de EMEDEF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 28. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 83 i semblava que EMEDEF desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Clemente Dacal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 3 per als visitants.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Carlos Valdés va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Édouard Hiblot, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Carlos Valdés no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Carlos Valdés al minut 29, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Carlos Valdés va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 38, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Clemente Dacal quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Édouard Hiblot, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): José 'Lo pelat' Seras de EMEDEF va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 73 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.