Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badmotorfinger (1437866) - PUNKY F.C. (796678) » 644093621: T60/J13/V

Liga 644093621 Información oficial sobre el partido 644093621 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.174 (5687)

Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 1 - 2 PUNKY F.C. Alineación oficial del equipo 'PUNKY F.C.' en el partido
Hanna Turk El-Shareef (9') 1 - 0
1 - 1 Sergio Pradas Veredas (30')
1 - 2 Fernando Lahiena (70')
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 1 - 2 PUNKY F.C. Alineación oficial del equipo 'PUNKY F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Badmotorfinger Alineación oficial del equipo 'Badmotorfinger' en el partido 3 - 0 PUNKY F.C. Alineación oficial del equipo 'PUNKY F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmotorfinger

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Badmotorfinger va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 9 Hanna Turk El-Shareef va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Saltuk Buğra Belin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El jugador local Saltuk Buğra Belin per poc que no incrementa el marcador al minut 12. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Carlos Carra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Saltuk Buğra Belin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Badmotorfinger se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yuriy Bakurov de Badmotorfinger amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

PUNKY F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Sergio Pradas Veredas marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fernando Lahiena que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a PUNKY.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 13 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rafael Feijoo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): En Fernando Lahiena va encarar al porter al 21, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): PUNKY va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Evencio Baldín va desviar el xut final de Enrique Ichaso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Rafael Feijoo, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 72 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. PUNKY va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Enrique Ichaso va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fernando Lahiena es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Víctor Cana Galindo de PUNKY va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.