Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo de los paspannines (1457999) - llimacs again (435538) » 644093424: T60/J5/V

Liga 644093424 Información oficial sobre el partido 644093424 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.171 (5684)

Equipo de los paspannines Alineación oficial del equipo 'Equipo de los paspannines' en el partido 3 - 2 llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido
Sigve Giæver (30') 1 - 0
1 - 1 Jhen Homero Garrido (31')
Sigve Giæver (32') 2 - 1
2 - 2 Franciscano Rojas (40')
David Furundarena (73') 3 - 2
Equipo de los paspannines Alineación oficial del equipo 'Equipo de los paspannines' en el partido 3 - 2 llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Equipo de los paspannines Alineación oficial del equipo 'Equipo de los paspannines' en el partido 4 - 1 llimacs again Alineación oficial del equipo 'llimacs again' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo de los paspannines

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Sigve Giæver va donar a paspannines un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els seguidors del paspannines contenien la respiració mentre en Sigve Giæver s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar David Furundarena, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del paspannines se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de paspannines a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Guillermo Aguilera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Marc Polit al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Guardamino va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Guillermo Aguilera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de paspannines.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a paspannines per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Petronilo Sevilla Lara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Diego Guardamino de paspannines va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Martell de paspannines es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

llimacs again

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts Jhen Homero Garrido va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Franciscano Rojas, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sengane Diallo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de llimacs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sengane Diallo va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Felipe Maura va superar els defenses rivals per velocitat al minut 64 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): llimacs va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Franciscano Rojas que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.