Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PICASSENT C. F. (990113) - Castolos (307741) » 644092994: T60/J10/V

Liga 644092994 Información oficial sobre el partido 644092994 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.163 (5676)

PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 0 - 3 Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido
0 - 1 Víctor Velardo (30')
0 - 2 Josep Maria Tolós (39')
0 - 3 Francisco San Millán Díez (79')
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 0 - 3 Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PICASSENT C. F. Alineación oficial del equipo 'PICASSENT C. F. ' en el partido 0 - 1 Castolos Alineación oficial del equipo 'Castolos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,2 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PICASSENT C. F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de PCST va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Valero Gonzálo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Óscar Piqueras de PCST es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 77, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Castolos

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Castolos agafava avantatge al minut 30 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Víctor Velardo amb mestria.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Josep Maria Tolós, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Francisco San Millán Díez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Luis Caliens va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Raul Mandolini va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castolos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ignacio Quevedo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Castolos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luis Aguado Renedo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luis Aguado Renedo va fer al minut 74 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Francisco San Millán Díez, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83 Raul Mandolini va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Francisco San Millán Díez, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Caliens quasi marca en una jugada assajada de córner que Francesc Coquillat havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Osvald Vedersø de Castolos es va guanyar la targeta groga merescudament.