Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HazardTeam (1371780) - Aguilucho Caletero (993641) » 644092905: T60/J2/V

Liga 644092905 Información oficial sobre el partido 644092905 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.162 (5675)

HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 4 - 0 Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido
Filip Thut (33') 1 - 0
József Dér (35') 2 - 0
Luis Baratini (59') 3 - 0
Zoltán Taccs (69') 4 - 0
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 4 - 0 Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HazardTeam Alineación oficial del equipo 'HazardTeam' en el partido 3 - 0 Aguilucho Caletero Alineación oficial del equipo 'Aguilucho Caletero' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HazardTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 33 gràcies a la jugada de Filip Thut, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HazardTeam pel centre va donar un gran resultat: el gol de József Dér va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Luis Baratini va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de HazardTeam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Zoltán Taccs progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): HazardTeam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franco Spaggiari va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Enrique Borja.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local József Dér per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrique Borja va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El HazardTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Filip Thut, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Utku Otuk. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavi Assamà de HazardTeam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Aguilucho Caletero

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 25 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Santiago Folchs va ser clau en la jugada d'atac de Aguilucho al minut 25, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jordi Canalda, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Aguilucho van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 38, però Marcos Rubiales va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Roberto Sáenz Martínez va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ladislau Cervera la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Aguilucho havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.