Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ODT (1456292) - Balompdik Gloom (1584550) » 644092442: T60/J12/V

Liga 644092442 Información oficial sobre el partido 644092442 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / V.153 (5666)

ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 0 - 4 helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido
0 - 1 Alexander Pizza (25')
0 - 2 Joseba Josu Agirretxe (29')
0 - 3 Joseba Josu Agirretxe (63')
0 - 4 Joseba Josu Agirretxe (68')
ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 0 - 4 helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ODT Alineación oficial del equipo 'ODT' en el partido 0 - 3 helenteam Alineación oficial del equipo 'helenteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ODT

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ODT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Zsolt Boczkó va sortir per sobre el travesser.
  • 205 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Ray Cameron va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Francisco Javier Chell, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Aiar Madina va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

helenteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alexander Pizza va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joseba Josu Agirretxe de helenteam l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joseba Josu Agirretxe va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del helenteam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Joseba Josu Agirretxe va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Christian Deutsch de helenteam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Leonel Amor de helenteam va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 26 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Alberto Bella de helenteam no va ser gol per ben poc.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Joseba Josu Agirretxe, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 55 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. helenteam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joseba Josu Agirretxe va ridiculitzar a en Aiar Madina amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aday Osca, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aday Osca va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.