Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linces de Sevilla Balompié (795143) - Jagnarok (778187) » 644092011: T60/J2/V

Liga 644092011 Información oficial sobre el partido 644092011 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.146 (5659)

ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido 3 - 0 Hitman is back, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hitman is back, F.C.' en el partido
Andu Beibide (16') 1 - 0
István Lente (30') 2 - 0
Marek Einhäuschen (51') 3 - 0
ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido 3 - 0 Hitman is back, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hitman is back, F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ala imos f.c. Alineación oficial del equipo 'ala imos f.c.' en el partido 3 - 0 Hitman is back, F.C. Alineación oficial del equipo 'Hitman is back, F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ala imos f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Andu Beibide de imos, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Andu Beibide del imos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a István Lente que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de imos a 3 - 0. Marek Einhäuschen va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de imos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Óscar Ceular va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Passaven 25 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Markelis Gevorkianas va rematar alt.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Óscar Arenas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Marek Einhäuschen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Corneliu Bogdan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Elias Harana una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Corneliu Bogdan va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Markelis Gevorkianas de imos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Andu Beibide. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Hitman is back, F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Rivero López va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Hitman van sortir al contraatac al minut 40, però Ivan Peychev va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Diego Martínez de Porras de Hitman va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.