Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vulcano's Hammer (1436493) - Sporting de Limon (441289) » 644091982: T60/J9/V

Liga 644091982 Información oficial sobre el partido 644091982 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.145 (5658)

Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 4 - 0 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Pantuflo Buelga (25') 1 - 0
Ivan Angelov (48') 2 - 0
Braden Moffett (52') 3 - 0
Braden Moffett (88') 4 - 0
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 4 - 0 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vulcano's Hammer Alineación oficial del equipo 'Vulcano's Hammer' en el partido 4 - 0 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Tiene un resultado normal 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vulcano's Hammer

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pantuflo Buelga ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vulcanos es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Vulcanos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ivan Angelov va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Braden Moffett de Vulcanos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Vulcanos va augmentar la diferència quan Braden Moffett no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): John Svensson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 32, però una magnífica aturada de Kevin Menchaca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ivan Angelov de Vulcanos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El jugador local Haroldo Bustos per poc que no incrementa el marcador al minut 86. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kevin Menchaca va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Claass Deinhardt. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stanislav Gottwald de Vulcanos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 隋 (Sui) 川鹏 (Chuanpeng) de Vulcanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting de Limon

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Alberto Salcedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ramón José Escobal, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 215 Minuto 6 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ángel Menéndez que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Luis Manuel Aberasturi va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ramón José Escobal va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Ángel Menéndez quasi aconsegueix empatar per Sporting al minut 34, però Ramón José Escobal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Luis Desclergues la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Sporting havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.