Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lado oscuro (489707) - Los Giles F.C (1577903) » 644091826: T60/J12/V

Liga 644091826 Información oficial sobre el partido 644091826 en Hattrick

21.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 12 / V.142 (5655)

lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 2 - 1 wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido
Paris Mpoulis (12') 1 - 0
Krištof Pochaba (39') 2 - 0
2 - 1 Tomas Kullenstrand (42')
lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 2 - 1 wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
lado oscuro Alineación oficial del equipo 'lado oscuro' en el partido 4 - 0 wild wolf Alineación oficial del equipo 'wild wolf' en el partido
Tiene mala suerte 3.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lado oscuro

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 12 gràcies a la jugada de Paris Mpoulis, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 140 Minuto 39 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el oscuro va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Krištof Pochaba aconseguint el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el oscuro sortien al contraatac. La falta llançada per Krištof Pochaba va sortir força alta sense massa perill.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Isaac Vilajuliu al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Bernardo Monteiro Jesus va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 68 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Krištof Pochaba estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Jaime Alvarado de oscuro va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gradje Italiaander.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Alvarado es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

wild wolf

Goles Goles

  • 152 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El 2 - 1 el va apuntar al seu compte particular Tomas Kullenstrand de wild després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): wild va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Přemysl Koukola que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Přemysl Koukola de wild va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Benjamin Baudelot que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Teemu Tolvanen va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Teemu Tolvanen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): José Mazas quasi aconsegueix empatar per wild al minut 90, però Mariano Fabius va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.