Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gamusinos babianos (1418285) - Muniesa CF (48534) » 644091481: T60/J10/V

Liga 644091481 Información oficial sobre el partido 644091481 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.136 (5649)

gamusinos babianos Alineación oficial del equipo 'gamusinos babianos' en el partido 1 - 1 El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido
苗 (Miao) 永南 (Yongnan) (8') 1 - 0
1 - 1 Raúl Espadañero (67')
gamusinos babianos Alineación oficial del equipo 'gamusinos babianos' en el partido 1 - 1 El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gamusinos babianos Alineación oficial del equipo 'gamusinos babianos' en el partido 1 - 1 El nombre del viento Alineación oficial del equipo 'El nombre del viento' en el partido
Tiene un resultado normal 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gamusinos babianos

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): El jugador 苗 (Miao) 永南 (Yongnan) de gamusinos, després de 8 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Romero Ojea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El gamusinos ho intentava per la dreta per mitjà de Gilberto Ataz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Camren Hendrickson al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fabian Beraldo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Damián Azpilicueta va rematar alt.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abraham Shaqiri de gamusinos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Kornelius Figalist que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abraham Shaqiri va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Aleandro Pastorutti aquest no va estar a l'altura.

El nombre del viento

Goles Goles

  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Raúl Espadañero que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de nombre va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Raúl Espadañero, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Pietro Luca Corvaja de nombre va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.