Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tolometen C.F. (1337228) - Montjuic C.H. (795738) » 644091225: T60/J2/V

Liga 644091225 Información oficial sobre el partido 644091225 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.132 (5645)

Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 0 - 1 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
0 - 1 Luis Gavilanes (56')
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 0 - 1 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tolometen C.F. Alineación oficial del equipo 'Tolometen C.F.' en el partido 1 - 5 Montjuic C.H. Alineación oficial del equipo 'Montjuic C.H.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,2 % 0,1 % 96,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolometen C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Bren Hauawe va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tolo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 27 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aleksa Prvulović va ridiculitzar a en Luis Rocasolano amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Tolo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Luque en un 1 contra 1 amb el porter Juliusz Jagusz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bren Hauawe va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nikolay Lepikhin de Tolo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksa Prvulović de Tolo es va emportar una amonestació al minut 90 per provocar un rival.

Montjuic C.H.

Goles Goles

  • 171 Minuto 56 (Gol por el centro): Amb 56 minuts jugats, Luis Gavilanes de Montjuic va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Errea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Montjuic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 30, quan Víctor Errea va quedar-se sol davant el porter Marek Bryś, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Luis Gavilanes va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marek Bryś va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Montjuic van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Demis Anachronakis va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Errea de Montjuic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.