Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILAKA TEAM (991026) - Sporting Petetes (493332) » 644091083: T60/J8/V

Liga 644091083 Información oficial sobre el partido 644091083 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / V.129 (5642)

VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido 2 - 2 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
0 - 1 Manuel Camasobras (19')
Nicolas Fougeray (36') 1 - 1
Jānis Rībens (81') 2 - 1
2 - 2 José Carlos Abelló (90')
VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido 2 - 2 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido 1 - 0 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 del partit, el jugador Nicolas Fougeray de VILAKA va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): VILAKA prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Jānis Rībens va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): Nicolas Fougeray quasi dona a VILAKA l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sebastian Saratxa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Izydor Otczyk va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant José Manuel Cajal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Jean Nuolf va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VILAKA se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roberto Mauri va estar a punt de sentenciar el partit al minut 83, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hernán Torres Campo de VILAKA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Petetes

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Camasobras de Sporting es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 90 minuts, José Carlos Abelló va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Iván Manzano Pérez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.