Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Big bud return (774960) - Can Pujolet F.C. (776521) » 644090795: T60/J6/V

Liga 644090795 Información oficial sobre el partido 644090795 en Hattrick

10.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 6 / V.124 (5637)

Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido 0 - 2 Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido
0 - 1 Carlos Climent (44')
0 - 2 Jaume Guitart (74')
Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido 0 - 2 Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Big bud return Alineación oficial del equipo 'Big bud return' en el partido 3 - 1 Can Pujolet F.C. Alineación oficial del equipo 'Can Pujolet F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Big bud return

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Igor Dejneka va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Oļģerts Mežzīle va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a return per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guillermo Grander, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Mauricio Rusomando no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): return enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Igor Dejneka de return es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 81, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Veha Ma de return va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Camiel van Ede de return es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Grander de return va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Can Pujolet F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Can Puyi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carlos Climent, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del return. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jaume Guitart la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Can Puyi es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Francesc Saladié, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 32 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Cristoph Zenger va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 78, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.