Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipete F.C. (487882) - bassa de les oronetes (118368) » 644090752: T60/J9/V

Liga 644090752 Información oficial sobre el partido 644090752 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.123 (5636)

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 1 - 1 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
0 - 1 Petraq Çikalleshi (38')
Andy de Baudrenghien (79') 1 - 1
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 1 - 1 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 4 - 0 bassa de les oronetes Alineación oficial del equipo 'bassa de les oronetes' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Andy de Baudrenghien va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. equipete empatava el partit, 1 a 1, al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Juan Conrado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9, Andy de Baudrenghien arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El equipete va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Andy de Baudrenghien la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remus Coşeraru de equipete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicolas Vanhalle de equipete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

bassa de les oronetes

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del oronetes van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Petraq Çikalleshi va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de oronetes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a István Badar, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.