Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

equipete F.C. (487882) - Fólkvangr fc (1372588) » 644090736: T60/J5/V

Liga 644090736 Información oficial sobre el partido 644090736 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.123 (5636)

equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 3 - 0 Suits F.C Alineación oficial del equipo 'Suits F.C' en el partido
Vasil Kachakhidze (20') 1 - 0
Vasil Kachakhidze (24') 2 - 0
Remus Coşeraru (82') 3 - 0
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 3 - 0 Suits F.C Alineación oficial del equipo 'Suits F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
equipete F.C. Alineación oficial del equipo 'equipete F.C.' en el partido 4 - 0 Suits F.C Alineación oficial del equipo 'Suits F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

equipete F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del equipete contenien la respiració mentre en Vasil Kachakhidze s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): equipete va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vasil Kachakhidze va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): equipete va augmentar la diferència quan Remus Coşeraru no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Andy de Baudrenghien gairebé va marcar per a equipete des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): equipete va ser a punt de marcar al minut 56, quan el seu jugador Remus Coşeraru va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vasil Kachakhidze va estar a punt de sentenciar el partit al minut 62, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en José Martínez Díaz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mehmet Fezai de equipete va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Suits F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Suits van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Nicu Dolhascu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 42, quan un error defensiu va deixar Musa Al-Manea completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oytun Elgin de Suits amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Santi Sáenz Rivas de Suits la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Celdrán de Suits es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79 de partit, Oytun Elgin de Suits va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.