Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Sophomore (1421962) - Come On You Irons !! (1592637) » 644090375: T60/J13/V

Liga 644090375 Información oficial sobre el partido 644090375 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.116 (5629)

At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido 0 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
0 - 1 Hector Alcalde (26')
0 - 2 Rafael Pita Caños (62')
At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido 0 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
At. Sophomore Alineación oficial del equipo 'At. Sophomore' en el partido 1 - 2 Come On You Irons !! Alineación oficial del equipo 'Come On You Irons !!' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,8 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Sophomore

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Fabio Ceriani va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Iliya Vuchkov va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El Sophomore va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fabio Ceriani la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Sophomore enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Come On You Irons !!

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Hector Alcalde quedar desmarcat i marcar per a West Ham al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafael Pita Caños, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): West Ham va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ed Collins va desviar el xut final de Hector Alcalde després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Adalger Dilges-Maruska va fer una magnífica centrada, però la rematada de Manuel 'el Killer' Iglesias va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Ed Collins va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adalger Dilges-Maruska, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Nicolás Orán de West Ham va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 39 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Daniel 'Bet & Win' Cisneros després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ed Collins va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Nicolás Orán, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. West Ham va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Patryk Staniaszek de West Ham va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.