Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Peloncitos (120243) - medol sur (121247) » 644089970: T60/J9/V

Liga 644089970 Información oficial sobre el partido 644089970 en Hattrick

31.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 9 / V.109 (5622)

Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido 1 - 2 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Maíz Jiménez Quirós (26') 1 - 0
1 - 1 David Puigvecino (43')
1 - 2 Pepe Dehesa (44')
Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido 1 - 2 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Peloncitos Alineación oficial del equipo 'Los Peloncitos' en el partido 3 - 0 medol sur Alineación oficial del equipo 'medol sur' en el partido
Tiene mala suerte 2.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Peloncitos

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Maíz Jiménez Quirós, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 白 (Bai) 庭宏 (Tinghong) va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jakue Arthegi de Peloncitos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Shamseddin Dast Parvardeh va estar a punt de marcar al minut 47 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Peloncitos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Giulio Tedesco la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Peloncitos Maíz Jiménez Quirós quasi va assolir l'empat al minut 67 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Shamseddin Dast Parvardeh va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

medol sur

Goles Goles

  • 106 Minuto 43 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 43 minuts, David Puigvecino va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, Pepe Dehesa de medol va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): David Puigvecino va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 25. En Joel Aguilella va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de medol van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Joan Bernadó va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joel Aguilella de medol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Zalakain Urdanitz de medol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.