Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hernán Cortés CF (307974) - Stricke Team (1459040) » 644089840: T60/J5/V

Liga 644089840 Información oficial sobre el partido 644089840 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.107 (5620)

Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 2 - 1 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
0 - 1 Radomir Zabłocki (42')
Raúl Intriago (47') 1 - 1
Pepe Marchena (74') 2 - 1
Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 2 - 1 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hernán Cortés CF Alineación oficial del equipo 'Hernán Cortés CF' en el partido 2 - 0 Stricke Team Alineación oficial del equipo 'Stricke Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hernán Cortés CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Intriago, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Hernán va ser Pepe Marchena.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 es va veure una gran oportunitat per a Hernán per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pepe Marchena, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Hernán per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Xilberto Ferreruas va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Raúl Intriago hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Hernán Xilberto Ferreruas quasi va assolir l'empat al minut 44 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 44 minuts, en Pepe Marchena no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Fernando Igarzábal va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Hernán Argenté per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paul Manole va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdullah Mohd Razin. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Stricke Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Radomir Zabłocki de Stricke va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Stricke sortien al contraatac. La falta llançada per Radomir Zabłocki va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El Stricke va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Guillén Berdía va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Fred Murray va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Quint de Groote, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Talip Saltan, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.