Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

B.D.C TEAM (48302) - Adrielmasmejor C.F (1586142) » 644089815: T60/J13/V

Liga 644089815 Información oficial sobre el partido 644089815 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.106 (5619)

B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido 2 - 1 LeGänenses C.F. Alineación oficial del equipo 'LeGänenses C.F.' en el partido
Sovann Chhay (5') 1 - 0
Sovann Chhay (9') 2 - 0
2 - 1 Jonah Raphael Hempler (87')
B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido 2 - 1 LeGänenses C.F. Alineación oficial del equipo 'LeGänenses C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
B.D.C TEAM Alineación oficial del equipo 'B.D.C TEAM' en el partido 4 - 2 LeGänenses C.F. Alineación oficial del equipo 'LeGänenses C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

B.D.C TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): B.D.C va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Sovann Chhay va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 9 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sovann Chhay va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 30 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Dobrivoje Milojević va rebre molts aplaudiments. Al minut 30 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Giuseppe Monferrino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Paweł Bloch per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ramón Giménez va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robert Grunwald de B.D.C es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 15 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Robert Grunwald va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lev Pigalov de B.D.C va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

LeGänenses C.F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del LeGänenses van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jonah Raphael Hempler va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Sergio Espilla la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de LeGänenses havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Mim Kemal Arıç al minut 88 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Ruslan Malkerov de LeGänenses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.