Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cimavilla Marines (1597285) - Escolapios SAD (1602047) » 644089512: T60/J7/V

Liga 644089512 Información oficial sobre el partido 644089512 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.101 (5614)

Cimavilla Marines Alineación oficial del equipo 'Cimavilla Marines' en el partido 0 - 2 Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido
0 - 1 Beddis Rahmouni (56')
0 - 2 Metin Doğuhan (87')
Cimavilla Marines Alineación oficial del equipo 'Cimavilla Marines' en el partido 0 - 2 Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cimavilla Marines Alineación oficial del equipo 'Cimavilla Marines' en el partido 1 - 4 Escolapios SAD Alineación oficial del equipo 'Escolapios SAD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cimavilla Marines

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Kjell Mikkelsen del Cimavilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 58 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Szymon Cieszkowski quasi empata el partit per a Cimavilla, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Aberri Olea va marxar de Daniel Guadiana en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Cimavilla van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 210 Minuto 86 (Ocasión de falta): Szymon Cieszkowski va llançar una falta directa al minut 86 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Brea de Cimavilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, José Brea de Cimavilla es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 35.
  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mikkel Jensen després que el jugador de Cimavilla li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Escolapios SAD

Goles Goles

  • 172 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Escolapios prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Beddis Rahmouni.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Metin Doğuhan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 14, quan en José Vicente Desbach va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Escolapios que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mike Sandelmühle, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Ofelio Burón va estar a punt de posar per davant a Escolapios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pere Oliveras va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Emanuel Gipoulou després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pere Oliveras va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Ofelio Burón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Pere Oliveras, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 15, Beddis Rahmouni de Escolapios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.