Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pelo Loco Athletic (797765) - MLZ (993124) » 644089401: T60/J8/V

Liga 644089401 Información oficial sobre el partido 644089401 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / V.99 (5612)

Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido 1 - 0 MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido
Juan Gabaldón (84') 1 - 0
Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido 1 - 0 MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido 3 - 0 MLZ Alineación oficial del equipo 'MLZ' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pelo Loco Athletic

Goles Goles

  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 84 gràcies a la jugada de Juan Gabaldón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Adriaan Heersema va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Athletic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Athletic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Octavian-Radu Copaciu en un 1 contra 1 amb el porter Pelayo Navarrete, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ciro Dal Farra va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 46 per blocar una centrada d'en Adriaan Heersema va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Athletic.
  • 222 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Ciro Dal Farra va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ciro Dal Farra va estar a punt d'acabar en gol al minut 55, però el porter visitant Pelayo Navarrete va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Tomasz Nowaczewski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

MLZ

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El MLZ va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en João Albino Pinto va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): MLZ van sortir al contraatac al minut 35, però Ettore Di Maggio va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 47 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de MLZ va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Víctor Mata, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Mata de MLZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Pedro Urbieta de MLZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.