Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Numanty (799458) - Mistyc (122988) » 644089326: T60/J3/V

Liga 644089326 Información oficial sobre el partido 644089326 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.98 (5611)

C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 1 - 0 Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido
Edmundo Morillo (61') 1 - 0
C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 1 - 0 Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 2 - 0 Mistyc Alineación oficial del equipo 'Mistyc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Numanty

Goles Goles

  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Valentin Sofroniev entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Numanty, un peu providencial d'en Edmundo Morillo va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Numanty per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 15, quan Edmundo Morillo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 es va veure una gran oportunitat per a Numanty per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ernesto López Blanco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentin Sofroniev.

Mistyc

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Ángel Hontana va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mistyc que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mistyc va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Guy Grootendorst va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mistyc, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Ángel Hontana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Mistyc van sortir al contraatac al minut 59, però Ángel Hontana va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Mistyc va anar a parar a la dreta de l'atac on en Guy Grootendorst, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.