Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kigos Bercianos CF (1587417) - Pucela C. F. (488193) » 644089304: T60/J11/V

Liga 644089304 Información oficial sobre el partido 644089304 en Hattrick

14.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 11 / V.97 (5610)

Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 3 - 0 Real Torrer Alineación oficial del equipo 'Real Torrer' en el partido
Mel Gradín (4') 1 - 0
Víctor Mansur (25') 2 - 0
Víctor Mansur (83') 3 - 0
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 3 - 0 Real Torrer Alineación oficial del equipo 'Real Torrer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido 2 - 1 Real Torrer Alineación oficial del equipo 'Real Torrer' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Bercianos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Mel Gradín va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Bercianos va aconseguir el 2 - 0 quan Víctor Mansur va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Bercianos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Víctor Mansur des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Víctor Mansur va deixar a Eduardo Funes assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36, Liberto Bello gairebé va marcar per a Bercianos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 38 quan Víctor Mansur de Bercianos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Daniel Pablos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Higinio Ramírez es va comportar com un juvenil al minut 72 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Francisco Medina Abascal. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Pablos de Bercianos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Torrer

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Torrer va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 41 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Torrer va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Silvio Borčić no va poder controlar.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 69 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Fabián Gueba amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Higinio Ramírez quasi redueix la diferència al marcador al minut 89, però una gran estirada d'en Enrique Alejos va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.