Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Paquete metes (308266) - Snowkids SE (1333994) » 644088805: T60/J13/V

Liga 644088805 Información oficial sobre el partido 644088805 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.88 (5601)

Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido 1 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
0 - 1 José Alberto Noguera (49')
Filomeno Valdés (63') 1 - 1
Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido 1 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paquete metes Alineación oficial del equipo 'Paquete metes' en el partido 1 - 1 Snowkids SE Alineación oficial del equipo 'Snowkids SE' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,9 % 46,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paquete metes

Goles Goles

  • 113 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors del Paquete amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 63, deixant Filomeno Valdés en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Miguel Hiesais, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Jordi Antoni Pausà va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Jordi Antoni Pausà arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Patrick Folsom-Schleifer de Paquete va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Snowkids SE

Goles Goles

  • 116 Minuto 49 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Ray Gatlin-Milewski sempre és una garantia. Al minut 49, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company José Alberto Noguera marcar el 0 - 1 per al Snowkids.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): En Moisés Pacheco va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ray Gatlin-Milewski estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Antonio Albanini, als 27 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Snowkids van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Michalis Karanikolaou va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 272 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Snowkids que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniele Calderoni, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.