Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Balompédica Valentina (1417115) - initeam (124415) » 644088649: T60/J2/V

Liga 644088649 Información oficial sobre el partido 644088649 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.86 (5599)

Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido 1 - 0 Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido
Víctor Mieres (85') 1 - 0
Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido 1 - 0 Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido 3 - 0 Gusemavic Returns F.C Alineación oficial del equipo 'Gusemavic Returns F.C' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balompédica Valentina

Goles Goles

  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Valentina prenia la batuta de l'encontre al minut 85, quan en Víctor Mieres va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23 es va veure una gran oportunitat per a Valentina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Mieres, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Valentina va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Moisés Torrejón en un 1 contra 1 amb el porter Aki Valkki, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Víctor Mieres va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Gusemavic Returns F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Zoran Vukoja va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gusemavic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 79, però en Shumba Ramasike va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gusemavic, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Huzaifa Shah va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.