Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xuti Qui Pugui (801702) - Forza Madrid (125106) » 644088424: T60/J2/V

Liga 644088424 Información oficial sobre el partido 644088424 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.82 (5595)

Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 4 - 2 Forza Madrid Alineación oficial del equipo 'Forza Madrid' en el partido
Konstantin Cvetanović (2') 1 - 0
Martin Bespalykh (8') 2 - 0
Sebastian Oetting (24') 3 - 0
3 - 1 Hubert Loiseau (35')
3 - 2 Eerikki Isopahkala (71')
Miguel Valdivia Corral (80') 4 - 2
Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 4 - 2 Forza Madrid Alineación oficial del equipo 'Forza Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Xuti Qui Pugui Alineación oficial del equipo 'Xuti Qui Pugui' en el partido 1 - 2 Forza Madrid Alineación oficial del equipo 'Forza Madrid' en el partido
Tiene bastante suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,7 % 7,3 % 71,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xuti Qui Pugui

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Konstantin Cvetanović, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pugui se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Pugui va augmentar la diferència quan Martin Bespalykh no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Amb 24 minuts jugats, en Sebastian Oetting va augmentar l'avantatge de Pugui a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Miguel Valdivia Corral de Pugui va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Seran Noya de Pugui va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Forza Madrid

Goles Goles

  • 152 Minuto 35 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Hubert Loiseau de Madrid després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hubert Loiseau va treure un córner llarg cap al segon pal que en Eerikki Isopahkala, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 13 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Madrid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hynek Abrhám, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Erol Semih Akay quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 27 en Radu Goţa va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Jani Hirvi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Eduard Măluşel sol davant la porteria al minut 78, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Hubert Loiseau ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.