Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El León Gallego (1414957) - Crapulas Despistaos FC (490570) » 644087814: T60/J3/V

Liga 644087814 Información oficial sobre el partido 644087814 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.71 (5584)

El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 4 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
António Júlio Dias (10') 1 - 0
António Júlio Dias (11') 2 - 0
Raúl Taracena (22') 3 - 0
Raúl Taracena (38') 4 - 0
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 4 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 2 - 0 Crapulas Despistaos FC Alineación oficial del equipo 'Crapulas Despistaos FC' en el partido
Tiene suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El León Gallego

Goles Goles

  • 138 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): En Raúl Taracena va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on António Júlio Dias la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 11 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Zaragoza pel centre va donar un gran resultat: el gol de António Júlio Dias va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Zaragoza al minut 22, que va llançar ajustat al pal en Raúl Taracena. 3 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Raúl Taracena va incrementar l'avantatge de Zaragoza amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zaragoza va ser a punt de marcar al minut 33, quan el seu jugador Elvis Raidl va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Zaragoza va estar a punt de marcar quan Jerzy Jarzmik va fer una passada impressionant a Elvis Raidl, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Elvis Raidl una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Kurt Vance va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jerzy Jarzmik de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Kamil Romankiewicz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en León 'Gallego' Fernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Baldo Piscitello gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Santiago Auseron va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Luis Olano gairebé va marcar per a Zaragoza des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elvis Raidl de Zaragoza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Crapulas Despistaos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Titus Bunea va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Despistaos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Miloslav Bouda, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Aram Zeldenrust de Despistaos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.