Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nigerios FC (441099) - TeamVic (775695) » 644087745: T60/J14/V

Liga 644087745 Información oficial sobre el partido 644087745 en Hattrick

05.10.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 14 / V.69 (5582)

Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido 3 - 0 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
Juan Espel (32') 1 - 0
Sergio 'Bala Perdida' Viguera (78') 2 - 0
Augusto Abbondanza (85') 3 - 0
Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido 3 - 0 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nigerios FC Alineación oficial del equipo 'Nigerios FC' en el partido 1 - 1 TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido
Tiene suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nigerios FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Juan Espel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Nigerios es posava per davant!
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sergio 'Bala Perdida' Viguera de Nigerios va fer un bon esprint per escapar-se de Federico Mila Fuentes i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 0. Tot un espectacle!
  • 142 Minuto 85 (Gol de contra por la izquierda): En Augusto Abbondanza va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Noel Motyovszki va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Nigerios va estar a punt de marcar quan Juan Espel va fer una passada impressionant a Jerzy Kokoszewski, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 224 Minuto 28 (Ocasión de penalti): En Noel Motyovszki va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 28, però el porter visitant Jean-Marc Grof el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Passaven 36 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jasmin Godina va rematar alt.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Jasmin Godina gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jean-Marc Grof va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

TeamVic

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): TeamVic va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adolfo Torres va desviar el xut final de Levent Maharet després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El TeamVic creava perill des de la dreta al minut 48, però en Adolfo Torres, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Levent Maharet desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Arnaud Le Gallic va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 262 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Al minut 70 Víctor Sánchez Ortega va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Adolfo Torres va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): TeamVic van seguir progressant per la banda dreta. Arnaud Le Gallic va tenir la seva oportunitat al minut 84, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Trần Minh Đạt de TeamVic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Levent Maharet de TeamVic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Federico Mila Fuentes de TeamVic es va guanyar la targeta groga merescudament.