Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

totalpack (314695) - Deportivo Republicano (124224) » 644087673: T60/J10/V

Liga 644087673 Información oficial sobre el partido 644087673 en Hattrick

07.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 10 / V.68 (5581)

totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido 1 - 0 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
Vito Fab (55') 1 - 0
totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido 1 - 0 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
totalpack Alineación oficial del equipo 'totalpack' en el partido 2 - 1 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

totalpack

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vito Fab de totalpack aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Mario Paffarini va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en İlker Afer! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Al minut 35, İlker Afer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet İlker Afer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 67, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local İlker Afer per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Juan Antón Signau va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Deportivo Republicano

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dep. Rep. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anfinn Nordvik va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bamir Sula ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Tivadar Modok va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.