Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orve F.C. (490232) - Deportivo Republicano (124224) » 644087647: T60/J3/V

Liga 644087647 Información oficial sobre el partido 644087647 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.68 (5581)

Moving Waves Alineación oficial del equipo 'Moving Waves' en el partido 0 - 4 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
0 - 1 Anfinn Nordvik (14')
0 - 2 Guillaume Mallard (15')
0 - 3 Victor-Ştefan Chirilă (23')
0 - 4 Bamir Sula (24')
Moving Waves Alineación oficial del equipo 'Moving Waves' en el partido 0 - 4 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Moving Waves Alineación oficial del equipo 'Moving Waves' en el partido 0 - 3 Deportivo Republicano Alineación oficial del equipo 'Deportivo Republicano' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Moving Waves

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Óscar Paz no s'ho podia creure.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bronisław Herbasz va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80, Andrei Abramovici de Mov. Waves va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Deportivo Republicano

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Dep. Rep. Anfinn Nordvik va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Pedro Crespán no va poder aturar Guillaume Mallard de Dep. Rep., que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 15 el 0 - 2.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Victor-Ştefan Chirilă va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 23, i va fer pujar el 0 - 3 per a Dep. Rep..
  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 24 minuts, Bamir Sula va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Victor-Ştefan Chirilă, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Victor-Ştefan Chirilă va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Anfinn Nordvik de Dep. Rep. va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Victor-Ştefan Chirilă al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Bronisław Herbasz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abdur-Rahman Shehzad, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Victor-Ştefan Chirilă, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dep. Rep. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.