Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bolskan Power (1587647) - Academia Menendiana (1455515) » 644087330: T60/J8/V

Liga 644087330 Información oficial sobre el partido 644087330 en Hattrick

24.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 8 / V.62 (5575)

Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido 1 - 1 CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido
Elías Elizaga (57') 1 - 0
1 - 1 Jorrit Matthies (79')
Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido 1 - 1 CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido 2 - 0 CDR of Catalonia Alineación oficial del equipo 'CDR of Catalonia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolskan Power

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Bolskan va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 57 Elías Elizaga va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En David Vargas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bolskan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Bolskan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Domenik Schimmel va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Josef Nechvíle.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Taurino Isunza del Bolskan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

CDR of Catalonia

Goles Goles

  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Thorkil Wagner va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Jorrit Matthies va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. CDR posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Jorrit Matthies va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CDR que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): El CDR va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 8, però en Jorrit Matthies va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Thorkil Wagner va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.