Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ARENAS DE PLA CF (1594888) - GOL_fo_TX (1370951) » 644086120: T60/J13/V

Liga 644086120 Información oficial sobre el partido 644086120 en Hattrick

28.09.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 13 / V.40 (5553)

Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido 3 - 1 GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido
0 - 1 Fortià Moix (8')
Joan Àngel Clota (9') 1 - 1
Abderrazzaq Belghazi (29') 2 - 1
Rolando Charrania (47') 3 - 1
Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido 3 - 1 GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido 3 - 0 GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Txiri-Txiri F. T.

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, Txiri-Txiri aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Joan Àngel Clota va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Abderrazzaq Belghazi de Txiri-Txiri aconseguir un gol al minut 29 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rolando Charrania va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Rodríguez Barba va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Rolando Charrania va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Txiri-Txiri se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jargo Van Buynder de Txiri-Txiri va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joan Àngel Clota va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Hans-Manfred Rix va estar a punt de sentenciar el partit al minut 51, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): En Jargo Van Buynder es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Joan Àngel Clota gairebé va marcar per a Txiri-Txiri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Valdés de Txiri-Txiri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GOL_fo_TX

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Fortià Moix va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, GOL_fo_TX, al minut 8. El marcador va canviar a 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): GOL_fo_TX van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 50, però el xut de Fortià Moix des de l'esquerra va sortir desviat.