Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Toxicroak CF (1371023) - S-Pulse smz (1416851) » 644086082: T60/J4/V

Liga 644086082 Información oficial sobre el partido 644086082 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / V.40 (5553)

Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 4 - 0 Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido
Apoena Yassuda (27') 1 - 0
Redlof Donath (31') 2 - 0
Apoena Yassuda (50') 3 - 0
Ambrosio Miró (70') 4 - 0
Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 4 - 0 Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Toxicroak CF Alineación oficial del equipo 'Toxicroak CF' en el partido 5 - 0 Foryou C.F. Alineación oficial del equipo 'Foryou C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toxicroak CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Toxicroak va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 27 Apoena Yassuda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Foryou. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Redlof Donath la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Toxicroak es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 31.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Toxicroak va aconseguir el 3 - 0 quan Apoena Yassuda va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Toxicroak va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ambrosio Miró, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Fikri Khraïef va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Apoena Yassuda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julián Pérez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 234 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 64 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Apoena Yassuda estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ambrosio Miró estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vahid Balkhi, als 69 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wiktor Majcherek de Toxicroak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Foryou C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Foryou va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Vladilen Bantikov no va poder controlar.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Halil Bildirici la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Foryou havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Zygfryd Sularz de Foryou va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.