Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOL_fo_TX (1370951) - ARENAS DE PLA CF (1594888) » 644086073: T60/J2/V

Liga 644086073 Información oficial sobre el partido 644086073 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.40 (5553)

GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 3 - 1 Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido
Fernando Echalar (9') 1 - 0
1 - 1 Joan Àngel Clota (33')
Ragıp Alışık (67') 2 - 1
Stef Vandeweyer (89') 3 - 1
GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 3 - 1 Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 3 - 3 Txiri-Txiri F. T. Alineación oficial del equipo 'Txiri-Txiri F. T.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,9 % 33,9 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOL_fo_TX

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fernando Echalar de GOL_fo_TX aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Corria el minut 67, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. GOL_fo_TX s'avançava en el marcador després que en Ragıp Alışık xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): GOL_fo_TX va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Stef Vandeweyer va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): GOL_fo_TX per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Julio del Amo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Giancarlo Cosano de GOL_fo_TX va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Echalar va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Ezechiele Boccassi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Julio del Amo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Txiri-Txiri F. T.

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Als 33 minuts de partit, Joan Àngel Clota de Txiri-Txiri va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Es duien 51 minuts de partit jugats quan Joan Àngel Clota va estar a punt de posar per davant a Txiri-Txiri amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Amadeusz Michniewicz va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rolando Charrania ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Piotr Kaftan.