Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A Títol Pòstum (1368148) - bubuzela balompie (487764) » 644085927: T60/J7/V

Liga 644085927 Información oficial sobre el partido 644085927 en Hattrick

17.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 7 / V.37 (5550)

A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 0 - 1 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
0 - 1 Daniel Guzmán (11')
A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 0 - 1 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A Títol Pòstum Alineación oficial del equipo 'A Títol Pòstum' en el partido 2 - 0 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
Tiene mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A Títol Pòstum

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pòstum va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dinand van Hessen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El Pòstum va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pelegrí Duch la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): José Mora Aragon de Pòstum va intentar batre la porteria rival al minut 32 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Vicent Gregori va estar a punt d'empatar per a Pòstum quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Justus Larsson va desviar la pilota a l'últim instant.

bubuzela balompie

Goles Goles

  • 135 Minuto 11 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Daniel Guzmán de bubuzela va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Dominik Bundás va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de bubuzela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gian Künzle va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Gian Künzle de bubuzela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.