Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jedi_KaRuRoSu (1339532) - Majoni C.F. (798155) » 644085914: T60/J4/V

Liga 644085914 Información oficial sobre el partido 644085914 en Hattrick

27.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 4 / V.37 (5550)

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 1 - 1 Majoni C.F. Alineación oficial del equipo 'Majoni C.F.' en el partido
0 - 1 Moritz Straus (29')
Rafael Santolalla (33') 1 - 1
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 1 - 1 Majoni C.F. Alineación oficial del equipo 'Majoni C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 4 - 1 Majoni C.F. Alineación oficial del equipo 'Majoni C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Passat el minut 33 de joc, Rafael Santolalla facilitava les coses al Jedi_KaRuRoSu amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jedi_KaRuRoSu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Garbalda va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dimitrije Tošović.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Pedro Peñalver del Jedi_KaRuRoSu ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rafael Bayón va estar a punt d'avançar els locals al minut 52 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Santolalla va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 72 (Ocasión de falta): Rafael Santolalla quasi dona a Jedi_KaRuRoSu l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Majoni C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Salih Kültigin la va rematar Moritz Straus amb una magnífica volea que va fer pujar per a Majoni el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Mark Sassen-Abfalter va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Ahmad Omar El-Wazani va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emilio Riu, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Majoni que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Paco Ubera, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julio Horazqueta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.