Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jedi_KaRuRoSu (1339532) - bubuzela balompie (487764) » 644085906: T60/J2/V

Liga 644085906 Información oficial sobre el partido 644085906 en Hattrick

13.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 2 / V.37 (5550)

Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 2 - 0 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
Pedro Peñalver (6') 1 - 0
Joan Casolà (77') 2 - 0
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 2 - 0 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jedi_KaRuRoSu Alineación oficial del equipo 'Jedi_KaRuRoSu' en el partido 2 - 0 bubuzela balompie Alineación oficial del equipo 'bubuzela balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jedi_KaRuRoSu

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Pedro Peñalver, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jedi_KaRuRoSu se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Joan Casolà va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Jedi_KaRuRoSu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Guillermo Arranz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11, Pedro Peñalver gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Justus Larsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Guillermo Arranz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Jaime Garbalda, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 66 podia haver acabat en gol, però Justus Larsson va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joan Casolà de Jedi_KaRuRoSu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): Rafael Santolalla va sorprendre Justus Larsson amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

bubuzela balompie

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krystian Staniak de bubuzela es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Daniel Guzmán de bubuzela va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.