Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

matchball (492157) - White Star Line (1417878) » 644085862: T60/J5/V

Liga 644085862 Información oficial sobre el partido 644085862 en Hattrick

03.08.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 5 / V.36 (5549)

matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 3 - 1 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
Gunnar-Bertram Koenigsfels (3') 1 - 0
Samlain Pinsen (4') 2 - 0
2 - 1 Ryan Van Meter (11')
Harimbi Kartamiharja (65') 3 - 1
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 3 - 1 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
matchball Alineación oficial del equipo 'matchball' en el partido 2 - 0 Monjes Budistas Alineación oficial del equipo 'Monjes Budistas' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

matchball

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Gunnar-Bertram Koenigsfels, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 4 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Samlain Pinsen es va introduir dins la defensa central al minut 4, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Harimbi Kartamiharja va incrementar l'avantatge de matchball amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, Juan Pellejero gairebé va marcar per a matchball des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Kwadwo Nkansah, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Harald Gran es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Krzysztof Olechowski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Kleanthis Georgiou va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kwadwo Nkansah va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Kleanthis Georgiou al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Harimbi Kartamiharja va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El jugador local Harimbi Kartamiharja per poc que no incrementa el marcador al minut 66. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kleanthis Georgiou va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kwadwo Nkansah.

Monjes Budistas

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Andrija Balać va anar directament als peus de Ryan Van Meter que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Budistas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a David Castañón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.