Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club a Libre (1371491) - Botxo Athletic Club (437951) » 644085685: T60/J3/V

Liga 644085685 Información oficial sobre el partido 644085685 en Hattrick

20.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 3 / V.33 (5546)

Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 0 - 0 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club a Libre Alineación oficial del equipo 'Club a Libre' en el partido 2 - 0 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
Tiene mala suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club a Libre

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Libre va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Terrance Feeney ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Fernando Verdes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Libre.
  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En David Jartos va fer una ràpida incursió al minut 37, però en Raúl Enciso no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Libre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fernando Verdes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Libre va estar a punt de posar-se per davant al minut 49 però Giuseppe Caloni va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Libre va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan André Gehrden va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Jesús Padilla.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Alexandre Augusto Rios va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en André Gehrden.

Botxo Athletic Club

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Karl-Erik Cronin va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Lajos Király va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en André Gehrden no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gustaw Szelicki estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Dan Potorac va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.