Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berenjena Street (48813) - Borussia Mochongladbach (1432720) » 644085397: T60/J1/V

Liga 644085397 Información oficial sobre el partido 644085397 en Hattrick

06.07.2019 14:00:00
Liga: Temporada 60 / Jornada 1 / V.28 (5541)

Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 1 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
0 - 1 José Luis Fernández Larrea (10')
Iván Quintanal (21') 1 - 1
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 1 - 1 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berenjena Street Alineación oficial del equipo 'Berenjena Street' en el partido 2 - 2 The__Prodigy Alineación oficial del equipo 'The__Prodigy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,5 % 37,2 % 30,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berenjena Street

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Quintanal de Berenjena va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Jorge Turpín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Berenjena.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Turpín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Berenjena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Xavier Torrenta ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

The__Prodigy

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Llucià Brines sempre és una garantia. Al minut 10, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company José Luis Fernández Larrea marcar el 0 - 1 per al The__Prodigy.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del The__Prodigy que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Teixeira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Nizan Tatuzão, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. The__Prodigy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Llucià Brines va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Jorge Teixeira va marcar al minut 69 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Rafa Mons va estar a punt de posar per davant a The__Prodigy amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 董 (Dong) 民豪 (Minhao) va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Llucià Brines.